Batard: Το νέο bakery του Παγκρατίου ξεπουλάει καρβέλια, σάντουιτς και κρουασάν
Φαρίν Μουά: Το νέο microbakery στο Περιστέρι που σερβίρει και ποτά
Στη Σαμοθράκη συναντάς έναν φούρνο - διατηρητέο μνημείο, που λειτουργεί από το 1853

Ok Fyne: Το νέο microbakery των βορείων προαστίων
Λεωνίδιο: Ο Ανδρέας Βλάμης έχει τον πιο παλιό φούρνο στην Ελλάδα

Ο Φούρνος του Ρεμούνδου στην Κυψέλη μετρά ήδη 7 δεκαετίες ζωής

Παξιμάδια Κυθήρων: Η παράδοση που συνεχίζεται και η συνταγή για τα φημισμένα λαδοπαξίμαδα

Bakel: Η Αθήνα απέκτησε ένα νέο bagelάδικο

Φάγαμε στο +2Η Rooftop Restaurant, το πειραματικό εστιατόριο που αγαπά τις ζύμες

Από εστιατόρια μέχρι μπεργκεράδικα και γαστρομπάρ, οι νέες αφίξεις στην Αθήνα από την αρχή του 2025
