Η Ιωάννα Σταμούλου υποδέχεται στο στούντιο του Cookout.gr τη Γωγώ Δελογιάννη, τη μαγείρισσα που άφησε τη Νομική για να ακολουθήσει το κάλεσμα της κουζίνας - και που από τότε δεν σταμάτησε να φτιάχνει ιστορίες με γεύση, τρυφερότητα και ειλικρίνεια.
Μαζί μιλούν για την πορεία της, για τις γιαγιάδες που της έμαθαν τι σημαίνει «βρώσιμη φροντίδα», για τις γυναίκες στις κουζίνες, αλλά και για το πώς η παράδοση μπορεί να βρει τη θέση της στο σήμερα, χωρίς να γίνει μουσειακή. Επιπλέον, εκφράζει για μια ακόμη φορά την επιθυμία της να ανοίξει εστιατόριο στο Μπούρτζι.
Με το γνωστό της χιούμορ και το «It is what it is», που τη χαρακτηρίζει, η Γωγώ μιλά για τη μαγειρική ως τρόπο ζωής και για τη δύναμη του φαγητού να ενώνει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι. Δύσκολα θεωρεί κάποιον άνθρωπο δικό της, αν δεν τρώνε μαζί, όπως λέει.
Από τα πρώτα της βήματα μέχρι τη σημερινή της παρουσία στην ΕΡΤ και στις τηλεοπτικές κουζίνες, αποκαλύπτει μυστικά, αλήθειες και στιγμές που τη διαμόρφωσαν.
Άκου το νέο επεισόδιο της σειράς «Έχω ένα μυστικό» με τη Γωγώ Δελογιάννη, και ανακάλυψε γιατί η μαγειρική - όπως και η ζωή - τελικά είναι απλώς «It is what it is»…