Τώρα που ο Francesco Granata ανέλαβε το μενού του εστιατορίου Nebbiolo των Γιάννη Μωράκη, Χρήστου Φλώκου και του Νίκου Τσούδη, έχεις ένα καλό λόγο να κανονίσεις την επόμενη έξοδό σου στα βόρεια της πόλης.

Η ψυχή του ιταλικού εστιατορίου Napul’e της Βάρης και της Focacceria Napul’e στο Σύνταγμα, που φτιάχνει μία από τις νοστιμότερες πίτσες που έχουμε δοκιμάσει, είναι από το καλοκαίρι υπεύθυνος για όσα θα γευτείς στο Nebbiolo.

Ο Ναπολιτάνος σεφ προτείνει πιάτα όπως vitello tonnato, cacio e pepe και πίτσα με ζύμη λεπτή και τραγανή, που φέρουν πλέον την υπογραφή του και εμείς ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε όλα. Υποσχόμαστε λοιπόν να επιστρέψουμε άμεσα, με περισσότερες πληροφορίες και εντυπώσεις, μόλις δοκιμάσουμε το νέο μενού.

Nebbiolo

Θησέως 111, Εκάλη
Τηλέφωνο: 2106228888