To Delta Restaurant, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας, εξακολουθεί να αποτελεί φάρο γαστρονομικής δημιουργίας, εμπνέοντας με την πρωτοπορία του και ενισχύοντας τη θέση της ελληνικής γαστρονομίας στη διεθνή σκηνή. Το εστιατόριο εντός του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσεων, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνική, την καινοτομία και τη βαθιά σύνδεση με την ελληνική φύση και παράδοση.

Η ομάδα του Delta

Το Delta διατήρησε και φέτος τα 2 αστέρια Michelin που κατέχει, παραμένοντας το μοναδικό διάστερο εστιατόριο της Αθήνας. Παράλληλα, στον Οδηγό Michelin 2024 για την Αθήνα, το εστιατόριο διατήρησε και το πράσινο αστέρι που κατέχει (Green Star) για τη sustainable φιλοσοφία του και την zero waste λειτουργία του.

Το Green Star υπογραμμίζει τη δέσμευση του εστιατορίου στη βιώσιμη γαστρονομία, μέσα από τη χρήση τοπικών πρώτων υλών με βάση την εποχικότητα, την ελαχιστοποίηση της σπατάλης και την προώθηση πρακτικών που σέβονται το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές.

Το φαγητό στο Delta

«Είναι μια επιβεβαίωση των αξιών και της σκληρής δουλειάς όλης της ομάδας μας. Στόχος μας παραμένει να εμπνέουμε τους επισκέπτες μας μέσα από κάθε στάδιο και εμπειρία που προσφέρουμε, πάντα με σεβασμό προς τη Φύση και τον Άνθρωπο», δήλωσε για τη βράβευση ο executive chef του Delta, Γιώργος Παπαζαχαρίας, υποσχόμενος ότι «θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μοναδικές στιγμές και γεύσεις που συνδέουν το παρόν και το μέλλον».

Delta Restaurant

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74

Τηλέφωνο: 698-66.57.553
Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη-Κυριακή 18:30-01:00, Δευτέρα & Τρίτη κλειστά