Το Makris Athens, το οποίο τιμήθηκε με αστέρι Michelin τον Δεκέμβριο του 2024 ταξιδεύει, με τον σεφ Πέτρο Δήμα στο τιμόνι της κουζίνας στο Λονδίνο και κάνει την πρώτη του εμφάνιση μέσα από ένα pop up project στο εστιατόριο Carousel του Λονδίνου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Εκεί θα παρουσιαστεί ένα εξατομικευμένο μενού γευσιγνωσίας με γεύσεις από την Ελλάδα, μέχρι και την Αγγλία. Πάντα όμως, με επίκεντρο την εποχικότητα και την φρέσκια και καλή πρώτη ύλη, είτε αυτή έρχεται από Βρετανούς τοπικούς παραγωγούς, είτε από το κτήμα της οικογένειάς του στην Αρχαία Κόρινθο.  

Μέσα από το μενού ο Πέτρος Δήμας έχει στόχο να παντρέψει μέσα από τη γνώση και την εμπειρία του την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές. 

Για κρατήσεις μπες εδώ