Μόλις πριν μερικές εβδομάδες άνοιξε στο Περιστέρι ένας καινούριος φούρνος στη λογική του microbakery, που ονομάζεται Φαρίν Μουά και προσφέρει από καρβέλια και γλυκά αρτοποιήματα, μέχρι early drinks κάθε Σάββατο απόγευμα.
Φτάνοντας συναντάς ένα χώρο φωτεινό, με έντονο το στοιχείο του λευκού και της minimal διακόσμησης. Ενώ το εργαστήριο του, που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι περιτριγυρισμένο από τζαμαρίες και μπορείς να δεις τη δουλειά που γίνεται για να πάρεις στα χέρια σου φρέσκο ζυμωτό ψωμί και όχι μόνο.
Το Φαρίν Μουά ανοίγει από νωρίς το πρωί και εκεί μπορείς να πας για πρωινό και καφέ, ενώ έχει και διάφορες επιπλέον προτάσεις όπως μπράουνις με αλμυρή καραμέλα και γκρανόλα με φρούτα ή cinnamon rolls. Το Σάββατο ωστόσο, είναι η μοναδική μέρα που το ωράριο επεκτείνεται μέχρι τις 18:00 και μπορείς να το επισκεφτείς και για ένα early drink με διάφορες λιχουδιές να το συνοδεύουν.
Υπεύθυνος για τα ζυμώματα είναι ο Φίλιππος Αλεξίου, που με εμπειρία στο Line και το Walk In ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειρίζεται τα διαθέσιμα υλικά, αναλόγως την εποχή, ενώ μέσω των social θα δεις να ανακοινώνονται και οι νέοι κωδικοί που θα προστίθενται από Σεπτέμβριο. Σημείωσε επίσης ότι και το ωράριο θα διαφοροποιηθεί μετά το πέρας του καλοκαιριού.
Φαρίν Μουά
Ερυθραίας 2, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 210-57.54.553