Το εμβληματικό ψαροφαγικό εστιατόριο Παπαϊωάννου το γνωρίζουμε καλά, αφού έχει πια συμπληρώσει τρεις δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο. Ξεκινώντας από τις αρχές της δεκαετίας του '90 στα σοκάκια του Μικρολίμανου, το εστιατόριο μετακόμισε δίπλα στη θάλασσα την άνοιξη του 2013, προσφέροντας μια εμπειρία φαγητού με φόντο τη μαρίνα του Μικρολίμανου, ενώ στη συνέχεια άνοιξαν τα εστιατόρια σε Βουλιαγμένη, Κηφισιά και Μύκονο.

Γιώργος Παπαϊωάννου

atelier papaioannou

Πολύ πρόσφατα η οικογένεια των εστιατορίων Παπαϊωάννου αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα ακόμη μέλος, αυτή τη φορά λίγο πιο μακριά από το αγαπημένο της μπλε, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην κοσμοπολίτικη Στοά Σπυρομήλιου, στο City Link. Εκεί παρουσιάζει πλέον το concept Atelier Papaioannou. 

Το μενού είναι εμπνευσμένο από τις πρώτες συνταγές του πατέρα του Γιώργου Παπαϊωάννου, ο οποίος για μία ακόμη φορά τιμά την οικογενειακή του παράδοση, αλλά και τη νησιώτικη κουζίνα με πιάτα όπως ροφός αχνιστός με κυδωνάτες πατάτες, ρεβίθια με καπόνι και σέσκουλα, ψάρι παϊδάκι με άγρια χόρτα εποχής. Γενικώς, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά αποτελούν τον πυρήνα του μενού, που συνοδεύεται από μία πολλά υποσχόμενη λίστα κρασιών και αποσταγμάτων.  

Atelier Papaioannou

Στοά Σπυρομήλιου (City Link), Βουκουρεστίου 3, Αθήνα 
Τηλέφωνο: 210-32.11.315
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 13:00-01:00