Τον Χρήστο Γλωσσίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Master Chef, όμως ο ίδιος βρίσκεται μεταξύ άλλων και πίσω από τις γεύσεις των εστιατορίων Feedeλ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ενώ έχει συνεργαστεί και με τη Ντίνα Νικολάου στο Όμικρον στη Νέα Ερυθραία. 

Αυτή τη φορά, μας συστήνει το δικό του εγχείρημα, το εστιατόριο Garum που είναι αφιερωμένο στην ασιατική fusion κουζίνα. Το Garum, που στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό στο Μετς, ξεκίνησε να στρώνει τραπέζια στις 30 Σεπτεμβρίου. 

«Από τα βότανα της ελληνικής γης και τις ρίζες της Ασίας ξεκινάει η γαστρονομική εμπειρία στο Garum» γράφει μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Instagram το εστιατόριο. 

Εκεί βρίσκουμε κλασικές γεύσεις της ασιατικής κουζίνας, μέσα από νέο πρίσμα και τεχνικές: dumpling που συνδυάζει γαρίδα και παστουρμά και συμπληρώνεται με σιρόπι λέμονγκρας-ταμάρινθου και γάρο γαρίδας με ροδοπέταλα, bao bun με τραγανό κοτόπουλο και καραμέλα fish sauce, καθώς και noodles με ταρτάρ κόκκινης γαρίδας και τριαντάφυλλο είναι μερικά από όσα ετοιμάζουν.

Garum 

Κέλσου 10, Μετς

Τηλέφωνο: 210-92.36.798
Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή 18:00 – 00:00, Δευτέρα κλειστά