Το Batard, που στα γαλλικά σημαίνει «μπάσταρδος» θα το βρεις στην οδό Πύρρωνος, εκεί που πριν λειτουργούσε το microbakery «Feelings» του Άλεξ Κόνιαρη. Άλλωστε η Αθήνα δείχνει να μιμείται άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Παρίσι και μάλλον «αντέχει» κι άλλα microbakeries σε μικρούς χώρους, που φτιάχνουν συγκεκριμένο αριθμό προϊόντων δίνοντας βάση στις πολύ καλές πρώτες ύλες. 

Τα αλμυρά και γλυκά καλούδια που ξεφουρνίζουν θα τα δεις χειρόγραφα στη μεγάλη τζαμαρία που χωρίζει το εργαστήριο από τη βιτρίνα. Θα βρεις διάφορα ενδιαφέροντα σάντουιτς, όπως αυτό που γεμίζουν με μπρι και καπνιστή γαλοπούλα ή μορταδέλα με βασιλικό, φιστίκι Αιγίνης και αυτό με το πικάντικο σαλάμι Δράμας, γκοργκοντζόλα και καραμελωμένο κρεμμύδι. Ενώ μπορείς να επιλέξεις και διάφορα κρουασάν με διάφορες γεμίσεις ή η σοκολατένια babka, cinnamon rolls και banana cake που σερβίρεται με σαντιγί και αλατισμένη καραμέλα. Φυσικά, μην ξεχνάς το ψωμί, από το οποίο ξεκίνησαν όλα και είναι 48ωρης ωρίμανσης με δικό τους φυσικό προζύμι.

Batard

Πύρρωνος 23, Παγκράτι

Τηλέφωνο: 210-75.18.573
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 07:00, 16:00, Κυριακή 09:00 - 16:00