Υλικά
για 20 - 25 κομμάτια
- 20-25 φράουλες με το κοτσάνι τους όσο πιο μικρές, κόκκινες και ζουμερές γίνεται
- 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες
- 2 κ.σ. λάδι καρύδας
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τις φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα πλένουμε, στεγνώνουμε καλά τις φράουλες με χαρτί κουζίνας και τις αφήνουμε στο ψυγείο.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα μαζί με το λάδι της καρύδας σε μπεν μαρί και στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
- Αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία της λιωμένης σοκολάτας και στη συνέχεια πιάνουμε από το κοτσάνι τις φράουλες και τις βουτάμε μία-μία στη λιωμένη σοκολάτα.
- Αφήνουμε να σκληρύνει και να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.