Το εστιατόριο zohós παρουσιάζει μία βραδιά που ενώνει δύο κουζίνες, δύο φιλοσοφίες και δύο σεφ, σε ένα pop-up μενού που θα σερβιριστεί μόνο για μία μέρα.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, ο executive chef του zohós, Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή που φωτίζει την ελληνική γαστρονομία, μέσα από φρέσκιες τεχνικές και τοπικά υλικά. Η σύμπραξή τους αποτυπώνεται σε ένα μενού έξι σταδίων, με wine pairing από το Κτήμα Χαριτάτου.
Το μενού περιλαμβάνει πιάτα με εποχιακά υλικά, όπως το χαρούπι με αυγοτάραχο, ένα καπνιστό - πιπεράτο κουνουπίδι, ένα νησιώτικο comfort pithivier εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κεφαλλονίτικη μπακαλιαρόπιτα, αρωματικά μανιτάρια στα κάρβουνα σαβόρι, κλασικό αρνί κλέφτικο σε παραδοσιακό στυλ, καθώς και ένα τραγανό προφιτερόλ με μάντολες Κεφαλονιάς που ολοκληρώνει τη βραδιά.
Zohós
Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα
Πότε: Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου
Κόστος: 60€ / άτομο και συμπεριλαμβάνεται wine pairing από το Κτήμα Χαριτάτου
Για κρατήσεις και πληροφορίες: 210-33.70.035 και εδώ
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η κράτηση είναι απαραίτητη, γι' αυτό και προτείνεται η άμεση επιβεβαίωση.