Τι κι αν έχει περάσει τα 50, η Jennifer Garner, όπως πολλές ακόμη κυρίες του Χόλυγουντ, παραμένει υπέρλαμπρη και σε τέλεια φόρμα. Και επειδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς θυσίες, είναι γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός φροντίζει συστηματικά τη διατροφή της, ενώ παραμένει πιστή στο πρόγραμμα των, ιδιαιτέρως θα μπορούσαμε να πούμε, απαιτητικών προπονήσεών της, για να έχει αυτά τα αποτελέσματα.

Και μπορεί να γνωρίζουμε εδώ και χρόνια το πάθος της για την υποκριτική, όμως τα τελευταία χρόνια δεν κρύβει και την αγάπη της για τη μαγειρική, όπως και το να φτιάχνει τις αγαπημένες της - κυρίως γλυκές - απολαύσεις στο σπίτι, στις πιο υγιεινές εκδοχές τους.

Με ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση, χορεύοντας στην κουζίνα, απλή, χαλαρή και ακομπλεξάριστη, εμφανίζεται στα social media όπως ακριβώς θα εμφανιζόταν κάθε γυναίκα στο σπίτι της και μέσα από τη σειρά βίντεο που έχει ονομάσει «Pretend Cooking Show», δημιουργεί συνταγές που λαχταρά η ίδια, δοκιμάζει και μοιράζεται τα αποτελέσματα με τους followers της.

Επίσης, ούσα μία πολυάσχολη μαμά που ανησυχεί για τη σωστή διατροφή των παιδιών της, δημιούργησε και την εταιρία βιολογικών σνακ «Once upon a farm» και γενικώς το ψάχνει αρκετά με τη διατροφή, ασχολείται και η κουζίνα είναι όπως φαίνεται μάλλον το αγαπημένο της δωμάτιο του σπιτιού.

Τι τρώει καθημερινά η Jennifer Garner

Σε ένα ακόμη βίντεο από τα ιδιαίτερα δημοφιλή στο Instagram «What I eat in a day», αυτή τη φορά στην εκδοχή της Jennifer Garner και μιλώντας στο Harper’s Bazaar, η ίδια μοιράστηκε τις διατροφικές της συνήθειες και όσα τρώει μία τυπική μέρα.  Όπως αποκάλυψε, καταρχάς τρώει το ίδιο πρωινό κάθε πρωί. «Το συνηθισμένο πρωινό μου είναι καφές και περισσότερος καφές», αστειεύτηκε η Garner, αναφερόμενη στον περιορισμένο χρόνο της. Τον πίνει σκέτο, αλλά όπως ανέφερε περιστασιακά θα ενδώσει σε έναν ζεστό καπουτσίνο με γάλα αμυγδάλου. Όσο για το πρωινό με το οποίο συνοδεύει τον καφέ της, η ίδια προτιμά γιαούρτι με πλήρη λιπαρά, στο οποίο προσθέτει ξηρούς καρπούς και μούρα. Τα toppings βέβαια αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση και την εκάστοτε «εμμονή» που μπορεί να έχει. Τα μούρα πάντως αυτό το διάστημα για εκείνη είναι must. 

Το αγαπημένο της μεσημεριανό σνακ είναι κλασικό και διαχρονικό και πρόκειται για ένα κομμένο μήλο με φυστικοβούτυρο, το οποίο φροντίζει να έχει πάντα στην τσάντα της, κομμένο σε κομμάτια, όπως ομολογεί.

Όπως κάθε γυναίκα που προσέχει τη σιλουέτα της, η Jennifer λατρεύει τα λαχανικά εποχής και τα superfoods, γι’ αυτό για το μεσημεριανό της επιλέγει σταθερά μία σαλάτα εποχής. Συνήθως αποτελείται από ρόκα στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία, και ένα μείγμα πράσινων φυλλώδων λαχανικών, σε συνδυασμό με οτιδήποτε είναι φρέσκο. Και όταν λέμε φρέσκο, το εννοούμε με κάθε ακρίβεια και κυριολεξία αφού έρχεται κατευθείαν από τον αρκετά εντυπωσιακό κήπο της. Ανάλογα με την εποχή, μπορεί να είναι μπρόκολο, καρότο, κουνουπίδι, φασολάκια ή μπιζέλια. Φυσικά, για να παραμείνει χορτάτη αλλά και για ένα γευστικό αποτέλεσμα, δεν παραλείπει και τα υπόλοιπα υλικά όπως τυρί, ξηρούς καρπούς, γλυκοπατάτες και καμιά φορά λίγο καστανό ρύζι, ώστε να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μία απαιτητική μέρα. 

Όσο για το βραδινό, η ίδια, έχοντας ήδη ένα αρκετά σταθερό μενού για το υπόλοιπο της ημέρας, μάλλον το αφήνει λίγο πιο ελεύθερο, αφού λέει ότι θα απολαύσει κάποιο «μαμαδίστικο φαγητό», το οποίο θα έχει μαγειρέψει για τα παιδιά της. Είναι άλλωστε, όπως παραδέχεται, μία διαδικασία που λατρεύει. Να φτιάχνει φαγητό για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Επειδή ωστόσο τα γλυκά είναι η μεγάλη της αδυναμία, πού και πού φροντίζει να ετοιμάζει η ίδια το ιδανικό φινάλε για το βραδινό της, που δεν είναι άλλο από κάποιο γλυκό πειρασμό σε πιο healthy εκδοχή. Από παγωτό με επικάλυψη σοκολάτας και μπισκότα, μέχρι σπιτικά snickers και άλλες συνταγές με τις οποίες πειραματίζεται στην κουζίνα της. Η αλήθεια είναι πώς πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό σνακ.