Στο Ασφαλώς και δεν πρέπει θα συναντηθούν για πρώτη φορά ο σεφ Γιώργος Χάψας και το οινοποιείο της οικογένειας Ζαχαριά για ένα  πάντρεμα, όπου τρία πιάτα συνοδεύουν αντιστοίχως τρία από τα best of κρασιά του οινοποιείου. 

Η μυρωδάτη και σπάνια Κυδωνίτσα με αρώματα κυδωνιού, ροδάκινο και πράσινα φρούτα βρίσκει το άλλο της μισό σε μια σούπα με πρωταγωνιστή τη σελινόριζα και ένα υλικό έκπληξη. Το ζουμερό ροζέ οινικό best seller Lexis gris sur lie είναι μια ωδή στο μοσχοφίλερο, προικισμένο με γοητευτικά αρώματα ροδοπέταλων, φράουλας, ξύσμα μανταρινιού, ροδάκινου, φραμπουάζ, κερασιών και ψημένου ψωμιού και κάνει αμέσως γκελ με την μπρουσκέτα του σύκου, ανθότυρου και προσούτου. Τέλος, το στιβαρό και σοφιστικέ Μαύρο εις το Κύβο, με το προχωρημένο χαρμάνι, αγιωργίτικο, merlot και μαυροδάφνη δένει τα φρουτώδη και ξηροκαρπάτα αρώματα του με το ταρτάκι με γραβιέρα, λιαστή ντομάτα και chorizo.

Η βραδιά γευσιγνωσίας πραγματοποιείται την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, από τις 19:00 μέχρι και τις 23:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 22€/άτομο.

Ασφαλώς και δεν πρέπει 

Ασκληπιού 46, Εξάρχεια

Κρατήσεις στο τηλ. 210-36.18.205