Το The Margi δεν φημίζεται μόνο για τη φιλοξενία του, αλλά και για τις υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες του, όπως είναι το βραβευμένο με αστέρι Michelin Patio

Έτσι και το GiO, το ιταλικό εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών που γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι και το οποίο ξεχώρισε για τα πιάτα και τη φινέτσα του, επιστρέφει ξανά, παίρνοντας τη θέση του Patio που «πέφτει σε χειμέρια νάρκη». 

Το μενού στο GiO υπογράφει ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, ο οποίος συνεργάζεται με το ξενοδοχείο τα τελευταία δέκα χρόνια και έχει δημιουργήσει μία κάρτα με πιάτα που αντικατοπτρίζουν τη νοστιμιά της ιταλικής κουζίνας. Βάση τους αποτελούν τα ολόφρεσκα εποχικά υλικά από τη Margi Farm.

Εδώ θα βρεις Burrata, νιόκι με μανιτάρια, paccheri σε σάλτσα ραγού και scaloppine με σάλτσα λεμονιού, ενώ για το φινάλε υπάρχει φυσικά τιραμισού.

Ο κατάλογος των κρασιών περιέχει τόσο ελληνικές όσο και διεθνείς ετικέτες κρασιού, για να επιλέξεις ποια θα συνοδεύσει το γεύμα σου, ενώ μπορείς να διαλέξεις και κάποιο κοκτέιλ από τη λίστα που επιμελείται ο Κωνσταντίνος Καρασάββας.

The Margi 

Λητούς 11, Βουλιαγμένη 

Τηλέφωνο: 210-89.29.177