Στο νέο επεισόδιο του «Έχω ένα μυστικό», η Ιωάννα Σταμούλου υποδέχεται τον αρτοποιό και δημιουργό του φούρνο «Τρομερό Παιδί» και πλέον συνιδριτή και του «Deux Amis», Στέφανο Λιβάνιο. Ο Στέφανος μοιράζεται την πορεία του από τη Σέριφο και τη ζωή στη θάλασσα ως καπετάνιος σε καράβια, μέχρι τη στροφή του στην αρτοποιία, όπου ένιωσε την ανάγκη να ακολουθήσει το πάθος του για το ψωμί.

Αναφέρει πως η πρακτική και η εκπαίδευση στη Γαλλία, κυρίως στη σχολή Ferrandi και σε ξυλόφουρνους της περιοχής Saint-Malo, του έδωσαν τη γνώση για το ζυμάρι, το ψωμί και την τέχνη της αρτοποίησης, και εντυπωσιάστηκε από τη σοβαρότητα και τον σεβασμό των Γάλλων προς το ψωμί και τη γαστρονομία.

Ακόμα αναλύει τη σημασία της ποιότητας των υλικών, όπως το αλάτι Μεσολογγίου και τα γαλλικά άλευρα, και εξηγεί γιατί το προζύμι είναι καθοριστικό για τη γεύση του ψωμιού. Τονίζει ότι η αγάπη και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή είναι το «μυστικό» πίσω από κάθε επιτυχημένο προϊόν, και ότι η τεχνική και η προσοχή στη διαδικασία ψησίματος, είτε σε ξυλόφουρνο είτε σε πλάκα, καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Φυσικά δεν γινόταν να μη μιλήσει για το νέο του παιδί και το πόσο περήφανος είναι για αυτό, το φούρνο  «Deux Amis», στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος πρόκειται για έναν εξολοκλήρου βιολογικό φούρνο που αξιοποιεί σπάνια και δύσκολα άλευρα, προωθώντας τη συνεχή εξέλιξη και πρόκληση για τον ίδιο και την ομάδα του. 

Άκου το επεισόδιο και απόλαυσε ένα ταξίδι στην τέχνη της αρτοποιίας και του νόστιμου ζυμωτού ψωμιού.