Για όλο τον Σεπτέμβρη, το all day στέκι της Αθήνας Walk In Athens φιλοξενεί μία ισπανική φιέστα με εκλεκτούς καλεσμένους. Μία γωνιά εμπνέεται από τα tapas bars της Ισπανίας και γεμίζει γεύσεις, κρασί και καλή διάθεση. 

Κάθε εβδομάδα, ένας διαφορετικός σεφ αναλαμβάνει την κουζίνα, συνδυάζοντας τα πιάτα του με επιλεγμένα κρασιά από εξαιρετικούς παραγωγούς. Κάτι σαν ένα μικρό ταξίδι μέσα από γεύσεις, πιάτα και ποτήρια. 

Την αυλαία άνοιξε στις 3 Σεπτεμβρίου ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Αλέξανδρος Τσιοτίνης του CTC Restaurant και το κτήμα Λίγας από την Πέλλα. 

Τη σκυτάλη παίρνει στις 9 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Γεωγλέρης του Papillon Bistro και το κτήμα Domaine des Marnes Blanches, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου ακολουθεί ο Νίκος Ντιναπόγιας του Felicita Athens, παρέα με τα κρασιά του Κτήματος Ορφανού από την Πάτρα.

Το event συνεχίζεται όμως, στις 23 Σεπτεμβρίου με την Ελένη Σαράντη και το Osteria Mamma που συστήθηκε φέτος στο αθηναϊκό κοινό μαζί με Papadopoulos Viticulture/ Rapsani. 

Για το τέλος, στις 30 Σεπτεμβρίου έρχεται ο Άνταμ Κοντοβάς από το βραβευμένο με τη διάκριση Top Notch Ex Machina, με κρασιά από το αγρόκτημα  Αμπελοστράτες στη Ζάκυνθο. 

Kiosko Mercado Tapas

Μαυρομιχάλη 56, Αθήνα 
Τηλέφωνο: 210-36.42.121