Ο κύκλος των γαστρονομικών events που θα πραγματοποιηθούν στο Makris Athens by Domes, το εστιατόριο που φέτος κατέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin, δίνει έμφαση στα εποχικά υλικά, αλλά και τη βιωσιμότητα - ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα τελευταία χρόνια και τον γαστρονομικό κόσμο. 

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου - Λουκάς Μάιλερ

Ξεκινώντας από την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, φιλοξενείται η μαγειρική σύμπραξη του Chef Patron του εστιατορίου Makris, Πέτρου Δήμα και του σεφ Λουκά Μάιλερ που γνωρίζουμε από το Λινού Σουμπάσης και Σία, ο οποίος έχει διαγράψει σημαντική επαγγελματική πορεία στην Ελλάδα αλλά και τη Βιέννη. Η συνάντησή τους υπόσχεται ένα ταξίδι στις ρίζες της ελληνικής γαστρονομίας, ενώνοντας τη μαγεία της παράδοσης με τη σύγχρονη δημιουργικότητα. 

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου - Μαραθιά

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το Makris Athens by Domes υποδέχεται το εστιατόριο Μαραθιά που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Φωκά στην Τήνο. Το μενού που θα σερβιριστεί τη βραδιά υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα των πρώτων υλών της φάρμας του Makris και της Τήνου. 

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου - Μανώλης Παπουτσάκης

Τρίτος κατά σειρά καλεσμένος ο Μανώλης Παπουτσάκης, που θα μπει στην κουζίνα του εστιατορίου ως guest chef την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου. Ο Chef Patron Πέτρος Δήμας συναντά τον κρητικό σεφ και ιδιοκτήτη του viral Pharaoh στην Αθήνα - το οποίο φέτος βραβεύτηκε με Bib Gourmand από τον οδηγό Michelin - και των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και μαζί θα μαγειρέψουν ένα μενού βασισμένο στις πρώτες ύλες της κρητικής γης και της φάρμας του Makris. 

Makris Athens by Domes

Άστιγγος 10 & Ερμού 119 11364

Τηλέφωνο: 216-00.47.777
Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη- Σάββατο 18:30-00:00