Για ένα τριήμερο η «καρδιά» της ελληνικής μικροζυθοποιίας θα χτυπά στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι Αθήνα. Από την Παρασκεύη 28 μέχρι και την Κυριακή 30 Μαρτίου θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ελληνική φρέσκια μπίρα και να γνωρίσουμε από κοντά Έλληνες ζυθοποιούς που έχουν πάθος και προσωπική σύνδεση με το προϊόν τους.
Παράλληλα θα υπάρχουν στο χώρο συγκεκριμένες επιλογές σε street food, ενώ όλες τις μέρες θα υπάρχουν διάφοροι καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και του stand up για να κάνουν την εμπειρία όλων πιο απολαυστική. Μπορείς να μάθεις αναλυτικά ποιοι θα εμφανιστούν, τις ώρες αλλά και όποια πληροφορία χρειάζεσαι εδώ.
info
Συγκεκριμένα το φεστιβάλ θα διεξαχθεί:
- Παρασκευή 28 Μαρτίου: 17:00-23:30
- Σάββατο 29 Μαρτίου: 12:00-23:30
- Κυριακή 30 Μαρτίου: 12:00-23:30
Εισιτήρια θα βρεις εδώ, αλλά και στην είσοδο στο Παλιό Αμαξοστάσιο.