Το βιβλίο «The Real Deal» του σεφ Δημήτρη Κατριβέση, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, επιστρέφει εμπλουτισμένο και ανανεωμένο. Με αναβαθμισμένες συνταγές και φρέσκιες ιδέες, ο σεφ παρουσιάζει έναν συναρπαστικό οδηγό γεύσεων και δημιουργικότητας, που φέρνει την αυθεντική εμπειρία του περουβιανού street food και των μοναδικών κοκτέιλ στην κουζίνα μας.

Κατριβέσης

Με έμπνευση από τις γαστρονομικές του περιπλανήσεις, ο Δημήτρης Κατριβέσης αναδεικνύει την τέχνη του fusion μέσα από συνταγές που ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στην υψηλή γαστρονομία και τη street αισθητική, ενώ μοιράζεται με τους αναγνώστες τα μυστικά της γαστρονομίας που συνδυάζει αρμονικά την περουβιανή παράδοση με ιαπωνικές τεχνικές. Από το εκρηκτικό ceviche και τα αφράτα bao έως τις εξωτικές σαλάτες, κάθε σελίδα αποτελεί μια πρόσκληση για γευστική εξερεύνηση και δημιουργικό πειραματισμό.