Η διεύθυνση όπου λειτουργούσε μέχρι τώρα το Geluk, ένα all day spot - σημείο αναφοράς για την Ηλιούπολη, αλλά και για όλους τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, πρόκειται σύντομα να πάρει νέα πνοή.
Και αυτό γιατί αυτές τις μέρες βρίσκονται στην τελική ευθεία οι εργασίες για τη δημιουργία του Son, ενός wine bar bistro, με ανοιχτή κουζίνα, που θα επικεντρώνεται βέβαια στο κρασί - με 50 ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα-, το φαγητό σε bar food φιλοσοφία, αλλά και καλή μουσική.
Τα πρωινά όμως θα μας περιμένει και για brunch, αφού θα λειτουργεί και ως microbakery, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το επόμενο αθηναϊκό hotspot, που θα φέρει κόσμο από όλη την πόλη, στα νότια.