Δημοσιογράφοι και συνεργάτες βρεθήκαμε πριν λίγες μέρες στο εργαστήριο του pastry chef Στέλιου Παρλιάρου, για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, απολαμβάνοντας μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες με βούτυρο Lurpak - την πρώτη ύλη που πρωταγωνιστεί χρόνια τώρα σε εκατοντάδες κουζίνες.
«Η απλή και ποιοτική πρώτη ύλη αποτελεί τη βάση του εκλεκτού φαγητού. Γι’ αυτό και στη χώρα μας, η άριστη πρώτη ύλη που διαθέτουμε απογειώνει τη γεύση και κάνει κάθε πιάτο μοναδικό. Αυτό πρεσβεύει και το βούτυρο Lurpak, όπως υπογραμμίζει και το μότο του: “Το καλό φαγητό, αξίζει Lurpak”», ανέφερε στο καλωσόρισμα της η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Arla Foods Hellas, Άντζελα Κοτρότσου.
Το βούτυρο Lurpak αναδείχθηκε και φέτος ηγέτης στην κατηγορία του, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή του θέση στην ελληνική αγορά και την αδιάλειπτη προτίμηση των καταναλωτών. Η ευρεία του χρήση το καθιστά αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας όλων όσων εμπιστεύονται την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση και το μοναδικό άρωμά του.
Κλείνοντας τη χρονιά, η Arla Foods Hellas και το Lurpak συνεχίζουν δυναμικά, με στόχο να προσφέρουν ακόμη περισσότερη έμπνευση, αξία και ποιοτικά προϊόντα σε κάθε κουζίνα, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό.