Δημοσιογράφοι και συνεργάτες βρεθήκαμε πριν λίγες μέρες στο εργαστήριο του pastry chef Στέλιου Παρλιάρου, για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, απολαμβάνοντας μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες με βούτυρο Lurpak - την πρώτη ύλη που πρωταγωνιστεί χρόνια τώρα σε εκατοντάδες κουζίνες.

«Η απλή και ποιοτική πρώτη ύλη αποτελεί τη βάση του εκλεκτού φαγητού. Γι’ αυτό και στη χώρα μας, η άριστη πρώτη ύλη που διαθέτουμε απογειώνει τη γεύση και κάνει κάθε πιάτο μοναδικό. Αυτό πρεσβεύει και το βούτυρο Lurpak, όπως υπογραμμίζει και το μότο του: “Το καλό φαγητό, αξίζει Lurpak”», ανέφερε στο καλωσόρισμα της η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Arla Foods Hellas, Άντζελα Κοτρότσου.

Lurpak

O Στέλιος Παρλιάρος με την Άντζελα Κοτρότσου – CEO Arla Foods Hellas.

Το βούτυρο Lurpak αναδείχθηκε και φέτος ηγέτης στην κατηγορία του, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή του θέση στην ελληνική αγορά και την αδιάλειπτη προτίμηση των καταναλωτών. Η ευρεία του χρήση το καθιστά αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας όλων όσων εμπιστεύονται την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση και το μοναδικό άρωμά του.

Κλείνοντας τη χρονιά, η Arla Foods Hellas και το Lurpak συνεχίζουν δυναμικά, με στόχο να προσφέρουν ακόμη περισσότερη έμπνευση, αξία και ποιοτικά προϊόντα σε κάθε κουζίνα, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό.