Τα έχουμε ξαναπεί: η Κυψέλη είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και hot συνοικίες της Αθήνας αυτή τη στιγμή. Και το Έπρεπε, το all day στέκι που γεμίζει τα πεζοδρόμια με κόσμο, είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας γι' αυτό το γεγονός.
Στη συμβολή της πολυσύχναστης πια Αγίας Ζώνης με τη Μηθύμνης, το Εprepe bar μπορεί να έκανε τεράστιο hype το 2022 οπότε και άνοιξε, όμως η αλήθεια είναι πως με ένα πέρασμα από εκεί θα διαπιστώσεις ότι το διατηρεί ακόμη.
Πρόσφατα ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μία μικρή ανανέωση στο μενού του. Για την ακρίβεια, ανανέωσε όλη τη φιλοσοφία του μενού, το οποίο επικεντρώνεται στο zero waste, αξιοποιώντας στην κουζίνα τα πάντα, ενώ το συνολικό προϊόν που παρέχουν φαίνεται να γίνεται λίγο πιο premium, σε σχέση με πριν, χωρίς όμως να χάνει την ταυτότητά του.
Στο τιμόνι της κουζίνας βρίσκεται ο σεφ Μάριος Μπένος, παρουσιάζοντας έναν κατάλογο που βασίζεται στην εποχικότητα και στην πρώτη ύλη, από τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, με πιάτα δημιουργικά που όμως έχουν βάση τις γνώριμες γεύσεις μας.
Παράλληλα, το Eprepe έχει επενδύσει και στον εξοπλισμό του, προκειμένου να προσφέρει το κάτι παραπάνω, φέρνοντας στον χώρο του μία νέα μηχανή καφέ από την Ιταλία, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τη δημιουργία signature cocktails που φτιάχνονται με εξελιγμένες τεχνικές. Τα ηνία στο κομμάτι του μπαρ έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Κατσαρός.