Έναν μήνα μετά την πρεμιέρα του cookout.gr στον digital γαστρονομικό κόσμο, η συντακτική και συνταγογραφική του ομάδα συναντήθηκε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο εξίσου νέο Nice n' Easy bistro, που στεγάζεται στον Πύργο του Πειραιά.
Με θέα θάλασσα και πιάτα που βασίζονται σε άριστες πρώτες ύλες και εποχικά υλικά το Νice n' Easy αποτελεί μια νέα πρόταση για τον Πειραιά που συνδυάζει τρεις χώρους σε έναν: ένα καφέ all day, με μοντέρνο design και ευφάνταστα σνακ, ένα sushi bar και ένα κομψό bistro, ιδανικό για εταιρικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Στο γεύμα που ήταν γεμάτο γέλια, ταξιδιωτικές εμπειρίες με πρωταγωνιστή το φαγητό και συζητήσεις για αγαπημένα μέρη για έξοδο στην πόλη συμμετείχαν η συντακτική και η συνταγογραφική ομάδα του cookout.gr, εσωτερικοί και εξωτερικοί συντάκτες, καθώς και εκπρόσωποι του εμπορικού τμήματος, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ.
Μεταξύ των συνεργατών του cookout.gr που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, η food blogger funkycook, κατά κόσμο Εύα Μονοχάρη, η γεωπόνος και σομελιέ ελαιολάδου Αννίτα Ζάχου, η βοτανολόγος και tea σομελιέ Σοφία Τριάντου, η φωτογράφος Άρτεμις Τσίπη, οι δημοσιογράφοι γεύσης Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου και άλλοι.
Αφού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η ομάδα του cookout.gr φωτογραφήθηκε, γιόρτασε και υποσχέθηκε να δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της με ενδιαφέροντα γαστρονομικά θέματα, δοκιμασμένες εύκολες και γρήγορες συνταγές, χρηστικές συμβουλές μαγειρικής και value for money προτάσεις εξόδου.