Έναν μήνα μετά την πρεμιέρα του cookout.gr στον digital γαστρονομικό κόσμο, η συντακτική και συνταγογραφική του ομάδα συναντήθηκε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο εξίσου νέο Nice n' Easy bistro, που στεγάζεται στον Πύργο του Πειραιά.

Nice n Easy Πύργος Πειραιά

Η θέα από το μπαλκόνι του Nice n' Easy Πειραιά

Nice n Easy Bistro στον Πύργο Πειραιά

Με θέα θάλασσα και πιάτα που βασίζονται σε άριστες πρώτες ύλες και εποχικά υλικά το Νice n' Easy αποτελεί μια νέα πρόταση για τον Πειραιά που συνδυάζει τρεις χώρους σε έναν: ένα καφέ all day, με μοντέρνο design και ευφάνταστα σνακ, ένα sushi bar και ένα κομψό bistro, ιδανικό για εταιρικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Φωτογράφιση φαγητού για το Instagram

Πρώτα φωτογραφίζουμε, μετά τρώμε! Το ένα πιάτο διαδεχόταν το άλλο και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τα φωτογραφίζουμε για τα απαραίτητα ποσταρίσματα

Τα νιόκι του Nice n' Easy Πειραιά

Τα νιόκι είναι από τα must πιατα του Nice n' Easy. Το μενού υπογράφει ο σεφ Γιώργος Νεστορίδης με τη συνεργασία των σεφ Άκη Αμυρά και Κώστα Αθανασίου

Στο γεύμα που ήταν γεμάτο γέλια, ταξιδιωτικές εμπειρίες με πρωταγωνιστή το φαγητό και συζητήσεις για αγαπημένα μέρη για έξοδο στην πόλη συμμετείχαν η συντακτική και η συνταγογραφική ομάδα του cookout.gr, εσωτερικοί και εξωτερικοί συντάκτες, καθώς και εκπρόσωποι του εμπορικού τμήματος, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ. 

Η ομάδα του Cookout.gr

Από αριστερά: Γεωργία Περιμένη, Βέρα Πάρδου, μέλη της συντακτικής ομάδας του cookout.gr

Κοπή πίτας cookout.gr - Μάρω

Η Μάρω Σενετάκη, αρχισυντάκτρια του cookout.gr

Η ομάδα του Cookout.gr

Από αριστερά: Νάντια Λιαργκόβα, διευθύντρια του cookout.gr και Καρολίνα Δωρίτη, συνταγογράφος και μέλος της συντακτικής ομάδας

Μεταξύ των συνεργατών του cookout.gr που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, η food blogger funkycook, κατά κόσμο Εύα Μονοχάρη, η γεωπόνος και σομελιέ ελαιολάδου Αννίτα Ζάχου, η βοτανολόγος και tea σομελιέ Σοφία Τριάντου, η φωτογράφος Άρτεμις Τσίπη, οι δημοσιογράφοι γεύσης Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου και άλλοι.

Η ομάδα του Cookout

Από αριστερά: Οι συνεργάτιδες του cookout.gr Σοφία Τριάντου, βοτανολόγος και tea σομελιέ και η Ελένη Ψυχούλη, δημοσιογράφος γεύσης

Αφού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η ομάδα του cookout.gr φωτογραφήθηκε, γιόρτασε και υποσχέθηκε να δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της με ενδιαφέροντα γαστρονομικά θέματα, δοκιμασμένες εύκολες και γρήγορες συνταγές, χρηστικές συμβουλές μαγειρικής και value for money προτάσεις εξόδου. 

Κοπή πίτας Νάντια Λιαργκόβα

Η στιγμή της κοπής της πίτας από τη διευθύντρια του cookout.gr Νάντια Λιαργκόβα

Η ομάδα του Cookout

Από αριστερά: Αννίτα Ζάχου σομελιέ ελαιολάδου και life coach και η τυχερή της βραδιάς Σοφία Τριάντου

Η ομάδα του Cookout.gr

Η ομάδα του Cookout.gr γιόρτασε την ένωσή της και φωτογραφήθηκε σύσσωμη. Ή μάλλον σχεδόν σύσσωμη, καθώς έλειψαν από την παρέα λόγω υποχρεώσεων η Νίκη Μηταρέα, δημοσιογράφος γεύσης, το WSPC Wine & Spirits Professional Center αλλά και οι συνταγογράφοι-bloggers Στεφανία Βασιλείου (tetisflakes), Γωγώ Ξαγοράρη (thecookinyou), Αντωνία Κατή (cookthepicture) και Αμαρυλλίς Τσέγκου (thetastyother)