Το Brutus Tavern, γνωστό για τις εξαιρετικές κοπές και την άψογη ποιότητα των πιάτων του, ανεβάζει τον πήχη με τα δύο προσεχή γαστρονομικά events που διοργανώνει, προσκαλώντας στην κουζίνα του τέσσερις σεφ. Σε συνεργασία με τους σεφ του εστιατορίου, Μιχάλη Νουρλόγλου και Στέφανο Ρίζο, οι guest chefs υπογράφουν μοναδικά Surf & Turf μενού, συνδυάζοντας τις γεύσεις της στεριάς και της θάλασσας.

Ειδικότερα, στις 18 Φεβρουαρίου οι σεφ του Brutus ενώνουν τη δημιουργικότητά τους με τον Παναγιώτη Γιακαλή και τον Γρηγόρη Κίκη, ενώ στις 25/2 στην κουζίνα του Brutus μπαίνουν ο Χάρης Νικολούζος και ο Μανώλης Παπουτσάκης.

Τα δύο διαδοχικά 8 Hands Menus αναμένεται να περιλαμβάνουν πιάτα με ιδιαίτερους συνδυασμούς και με απόλυτο σεβασμό στις πρώτες ύλες, ενώ κάθε μενού θα συνοδεύεται και από το ανάλογο wine pairing.

Το κόστος συμμετοχής είναι 100€/ άτομο.

Brutus Tavern

Λεβέντη 3, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 210-72.40.453