Υλικά
- 200 γρ. φυστικοβούτυρο
- 40 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3-5 κ.σ. γάλα
- αλάτι
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για το γλάσο φυστικοβούτυρου βάζουμε στον πολυκόφτη το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη, μία πρέζα αλάτι και χτυπάμε καλά.
- Σταδιακά προσθέτουμε το γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή και ρευστότητα.
- Φυλάμε το γλάσο σε γυάλινο βάζο. Αν θέλουμε να το βάλουμε απευθείας σε κάποια παρασκευή, όπως ένα κέικ, φροντίζουμε το κέικ να έχει κρυώσει εντελώς για να μπορεί να σταθεί επάνω του το γλάσο,
Γωγώ Ξαγοράρη