Στη Βούλα ο consultant chef του Etien Pizza Bar, Μάριος Τσακίρης, ο οποίος είναι και ambassador της Π.Ο.Π. ποικιλίας San Marzano της Nolano, είναι έτοιμος να δεχτεί τον Κυριάκο Λιοδάκη, έναν pizzaiolo νέας φουρνιάς για να δημιουργήσουν μαζί αυθεντικές γεύσεις.

Ο Μάριος έχει ήδη ξεκινήσει να πειραματίζεται στο Etien, εντάσσοντας στο μενού μια νέα ενότητα με τίτλο Magna Grecia, που περιλαμβάνει πίτσες όπως την Kesarias με παστουρμά. Από την άλλη, ο Κυριάκος Λιοδάκης έχει σπουδές και σεμινάρια δίπλα σε Ιταλούς maestros. Επομένως, οι δύο σεφ θα μπουν μαζί στην κουζίνα του Etien, για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού με κορυφαίες πρώτες ύλες, όπου η τεχνική, ο χρόνος ωρίμασης και η θερμοκρασία γίνονται εργαλεία μιας άκρως ενδιαφέρουσας συνομιλίας.

Αναμένεται μια σειρά από πίτσες που θα συνδυάζουν βαθιά νοστιμιά, αλλά και το προσωπικό ύφος των δύο πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Το μοναδικό αυτό pizza event θα πλαισιώσει DJ set από τον George Kouzas, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής ιταλικής γιορτής, χαλαρής, ζωντανής, γεμάτη με μυρωδιές από φρεσκοψημένη ζύμη και μουσικές που συμπληρώνουν ιδανικά την εμπειρία.

Info

Πού: Etien Pizza Bar, Πλαστήρα 10, Βούλα
Πότε: Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 210-89.50.089