Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, στο SAY Hotel στην Κηφισιά, από τις 19:00 έως τις 21:00.

Εκεί ο pastry chef Στέλιος Παρλιάρος μαζί με τον Κεφαλονίτη σεφ Γιώργο Αντωνέλλο, υποδέχονται το κοινό σε μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική βραδιά, δημιουργώντας γλυκές και αλμυρές προτάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να αναδείξουν τα κρασιά των οινοποιείων του Συνδέσμου. 

Παράλληλα ο master sommelier Γιώργος Λούκας από την Genius in Gastronomy, θα παρουσιάσει τα κρασιά και θα αναλύσει κάθε wine pairing, ώστε να είναι κατανοητές σε όλους οι επιλογές των υλικών και των συνδυασμών. 

Στη γευσιγνωσία συμμετέχουν οι ετικέτες των οινοποιείων: Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Petrakopoulos Wines, Sarris Wines και Sclavos Wines.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο email: kefaloniawines@gmail.com