Το Pastry Project δημιουργήθηκε για να απαντήσει σε ένα καθημερινό πρόβλημα των επαγγελματιών της εστίασης: πώς μπορεί ένα καφέ, ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο να προσφέρει γλυκά υψηλής ποιότητας χωρίς εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό και το άγχος της σπατάλης ή της σταθερής ποιότητας; Πλέον, το project του Νίκου Φέρρα και του Νίκου Σαραντάκη όχι μόνο λύνει αυτό το πρόβλημα, αλλά προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας γλυκά και σε μη επαγγελματίες που θέλουν να τα απολαύσουν.  

Σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, η ομάδα του Pastry Project παράγει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, από αρτοσκευάσματα έως σύγχρονα γλυκά, σχεδιασμένα να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου.

Μάλιστα, διατίθενται σε τρεις διαφορετικές μορφές - έτοιμα για κατανάλωση, προϊόντα που χρειάζονται μόνο λίγο ζέσταμα, ή προϊόντα που χρειάζονται ψήσιμο - ώστε οι επιχειρήσεις ή ο απλός καταναλωτής να μπορούν να επιλέξουν ακριβώς το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες τους. Για να τα αποκτήσεις δε, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τα παραγγείλεις μέσω email.

Pastry project

Pastry project

Επομένως, δεν γινόταν να μη βρεθούμε στο εργαστήριο και να δούμε βήμα - βήμα την παραγωγή αυτών των αρτοσκευασμάτων. Τυλίξαμε κρουασάν, είδαμε τι χρειάζεται για να φουσκώσει ομοιόμορφα η ζύμη, μάθαμε πως πρέπει να φτιάχνονται τα cinammon rolls για να γίνονται αφράτα και φυσικά, στο τέλος είχαμε την τύχη αν απολαύσουμε όσα φτιάξαμε. 

Ο Νίκος Φέρρας και o Νίκος Σαραντάκης είχαν ένα ξεκάθαρο όραμα όταν ξεκίνησαν να ασχολούνται με αυτό το πρότζεκτ. Επιθυμούσαν να γίνουν ο πιο αξιόπιστος pastry partner της αγοράς, προσφέροντας σταθερή ποιότητα, εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και γεύση που ξεχωρίζει. Ακόμη ήθελαν να κάνουν τη ζαχαροπλαστική προσιτή σε κάθε επαγγελματία και μη, χωρίς περιορισμούς και περιττά κόστη.

info

Μπορείς να παραγγείλεις ό,τι σου αρέσει εδώ: orders@pastryproject.gr και να αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211-00.19.689, καθώς και στο προφίλ τους στο Instagram.