
Από την ίδρυσή του το 2015, το CTC έχει διαμορφώσει εκ νέου τη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κατακτώντας ένα αστέρι Michelin, Χρυσούς Σκούφους και άλλες διακρίσεις. Για να τιμήσει αυτό το ταξίδι, ο Chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης προσκαλεί κορυφαίους διεθνείς σεφ σε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία. Κάθε δείπνο, όπως μας υπόσχεται, θα είναι ένας μοναδικός διάλογος πολιτισμών, όπου οι σεφ θα ενώνουν τη δημιουργικότητα και τις ιδέες τους αρμονικά.
Οι καλεσμένοι σεφ
Απρίλιος || Chef Adam Smith | Michelin-starred Woven, Αγγλία
Μάιος || Chef Sang Hoon Degeimbre | Two Michelin-starred, Air du Temps, Βέλγιο
Ιούνιος || Chef Andreas Selvaggini | Michelin-starred Savage & Chef Ulrik Jepsen l Michelin-starred À L'aise, Νορβηγία
Τι να περιμένεις
Σίγουρα μια πολυεπίπεδη γαστρονομική εμπειρία, όπου η συνύπαρξη των κορυφαίων σεφ θα οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερο tasting menu, συνοδευόμενο από επιλεγμένα κρασιά και ποτά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το δείπνο και τη βραδιά. Τα πιάτα θα πλαισιωθούν από ένα οινικό πανόραμα υπό την επιμέλεια του τμήματος Qenothèque της ΆΜΒΥΞ. Όπως μάθαμε αυτό θα περιλαμβάνει προτάσεις του Κτήματος Παλυβού, των Wine Estates της Moët Hennessy, καθώς και της εμβληματικής σαμπάνιας Veuve Clicquot.
Τα δείπνα θα πραγματοποιηθούν στις 29 Απριλίου, 20 Μαίου και 24 Ιουνίου και οι κρατήσεις είναι ακόμη ανοιχτές.
CTC Urban Gastronomy
Πλαταιών 15, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-72.28.812