Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μπήκαν στην κουζίνα και μοιράστηκαν τα μυστικά τους για επιτυχημένες γιορτινές συνταγές, με σύμμαχο την ποιότητα του βουτύρου Lurpak.
Κατά τη διάρκεια των cooking classes οι σεφ προετοίμασαν Χριστουγεννιάτικες συνταγές, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι. Παράλληλα, έδωσαν και χρήσιμες συμβουλές στο κοινό, για να προετοιμαστούν για το τραπέζι των εορτών.