Με κεντρικό μήνυμα «Για γεύση που σε πάει… αλλού», οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία αλλά και να απολαύσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Στο επίκεντρο της βραδιάς βρέθηκε ο βραβευμένος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος δημιούργησε ένα απολαυστικό μενού εμπνευσμένο από αγαπημένες γεύσεις, δείχνοντας πώς μια απλή συνταγή μπορεί να αναβαθμιστεί, χάρη στους νέους σπιτικούς ζωμούς της Knorr.
Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι και να ανακαλύψουν πώς οι νέοι σπιτικοί ζωμοί Knorr μπορούν να απογειώσουν ακόμα και τις πιο απλές συνταγές, δίνοντας βάθος, άρωμα και μια ιδιαίτερη gourmet πινελιά.
Το μενού ξεκίνησε με ένα διαφορετικό bourgignon με άγρια μανιτάρια μαγειρεμένα με τον ζωμό που περιείχε εκχύλισμα κόκκινου κρασιού και πανσέτα. Σε συνδυασμό με κατσικίσιο τυρί ήταν ένα όνειρο! Στη συνέχεια μας έφεραν ένα ριζότο με λευκό κρασί και ραντίτσιο, γαρνιρισμένο με κόκκινα φρούτα και crumble από φουντούκι.
Το κυρίως πιάτο, όμως, είναι αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο: Μοσχαρίσιο μάγουλο μαγειρεμένο σε σάλτσα με ζωμό από εκχύλισμα κόκκινου κρασιού και μπαχαρικό σπετσερικό. Συνοδευόταν από μια ανάλαφρη κρέμα από καραμελωμένη αγκινάρα Ιερουσαλήμ και τρούφα. Το δείπνο έκλεισε με μπαμπάδες σε brandy.
Θέλεις να κάνεις κι εσύ τη διαφορά στην κουζίνα σου;
Ο σπιτικός ζωμός με εκχύλισμα κόκκινου κρασιού ταιριάζει ιδανικά σε μαγειρευτά και κοκκινιστά κατσαρόλας. Χαρίζει πλούσια γεύση, ένταση και το χαρακτηριστικό άρωμα του κόκκινου κρασιού, κάνοντας κάθε μπουκιά πιο γεμάτη και αυθεντική. Αν αγαπάς το ριζότο ή τις πιο ανάλαφρες δημιουργίες, ο σπιτικός ζωμός με εκχύλισμα λευκού κρασιού είναι η ιδανική επιλογή για εσένα, αφού δίνει φρεσκάδα και ισορροπία, μεταμορφώνοντας τα καθημερινά πιάτα σε απολαυστικές δημιουργίες.