Από τις 30 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή το Sunday Roast ξεκινά και πάλι στο Vezené και μας προσκαλεί να απολαύσουμε τη συντροφιά και να επανασυνδεθούμε με την παρέα μας μέσα από το φαγητό.

Οι σεφ συνδυάζουν την ελληνική κουζίνα με τα κρεατικά που σιγοψήνονται ευλαβικά στον ξυλόφουρνο και κάθε πιάτο τιμά τη γεύση, τη δεξιοτεχνία και την απόλαυση της συντροφιάς. Κάτι σαν αυτά τα νοσταλγικά, κυριακάτικα τραπέζια με την οικογένεια δηλαδή.

Και βέβαια, εκεί μας περιμένουν και τα αντίστοιχα πιάτα: κόκορας κρασάτος με χοντρό μακαρόνι, οσομπούκο με τραχανά, χτένια capesante al forno και άλλα που έρχονται είτε από τον ξυλόφουρνο, είτε από το τηγάνι, την κατσαρόλα ή τα κάρβουνα.

Το μενού συνοδεύεται από μια επιλεγμένη ποικιλία ελληνικών κρασιών. 

Info 

Βρασίδα 11, Αθήνα
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210-72.32.002
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 18:00 - 00:30