Το εμβληματικό Athénée θα φιλοξενήσει τις Κυριακές του Μαρτίου τον pastry chef Στέφανο Λιβάνιο, το «Τρομερό Παιδί» της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας. Εκεί θα μπορείς να απολαύσεις δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής, με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου, στα πλαίσια της Εβδομάδας Γαλλικής Γαστρονομίας, το Athénée θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή συνάντηση γεύσεων. Μαζί με τον guest pastry chef Στέφανο Λιβάνιο, θα βρίσκεται ο διακεκριμένος chef boulanger Gauthier Denis του τριάστερου L'oustau de Baumaniere, φέρνοντας την υψηλή ζαχαροπλαστική και αρτοποιία του Γαλλικού Νότου και τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες του στο Athénée. Αυτή τη μοναδική μέρα θα μπορείς να γευτείς φρεσκοψημένα χειροποίητα αρτοποιήματα και άλλες εκλεπτυσμένες δημιουργίες, που αναδεικνύουν τη γαλλική τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Το Athénée, με την υπογραφή του βραβευμένου chef Νίκου Σκλήρα, συνεχίζει να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες γεύσεων, ενώ παράλληλα οι mixologists του Athénée στο «χημείο» του bar θα σου προτείνουν μοναδικά κοκτέιλ, που θα συμπληρώνουν ιδανικά την Κυριακάτικη εμπειρία brunch.